2006-10-28

на лов за...

Не че изчаках да мине полунощ, за да мога да си спазя традицията - да пиша от днес за вчера, не че и тази "традиция" е умишлена, просто...

Вчера беше ден за лов на потайности. Първо лових проблеми из последната версия на системата. А те проблемите хитри, крият се из разни дупки и сенчести места и не се показват много много. После лових какво причинява проблемите, а те причините изучили на проблемите номерата и се захванали да ги усъвършенстват. Четвърт ден в преследване на невидими ситуации почти ме накара да вярвам в магии. За сметка на това пък ловът на решения бе приятен. И успешен, разбира се. Ако има още проблеми, то или са наистина майсторски скрити и си заслужават да им се размине този път, или вече са трофеи.

Пак се заразписах на Python (не вчера, тъй като *наистина* имах работа за вършене), но надали до седмица ще съм достатъчно доволен от постигнатите резултати, за да ги публикувам.

Докопах се до старото ми Lego и половината вечер си сглобявах разни колички. Интересно дали това не е намек да изкарам шофьорски курсове?

Печена тиква, а ла Душко Добродушков, само че приготвена както я прави баба Донка. Добре че беше преди Lego-то, че в противен случай не знам дали нямаше да изстине преди да я нападна... разбира се, че нямаше!

Рапорт предаден!