2006-10-19

I... am... very... DISAPPOINTED!

Quite an interesting fact was brought to my attention yesterday. Actually it was me who brought it but it was while answering somebody else's (my brother's) question, so they (he) may take a litle bit of credit for it.
Superman has Lois Lane.
Spiderman has Mary Jane Watson.
Batman has... nobody, actually.
No wonder why I relate to Batman more than any other superhero. (And don't even think about going into a discussion wheter he's gay. He is NOT. At least as far as I am concerned.)

---

Снощи се опитах да отида на театър. Казвам опитах, предимно защото не успях. На сайта на постановката пише, че билети се продават след 20:30. На друга страница пише, че самата постановка започва в 21:00. А на разни други страници просто пише 20:30 без да се конкретизира точно какво, по дяволите, започва в 20:30. То, постановката се изтрае в някакъв бар, затова и организацията е такава... различна от стандартния театър. И какво, отиваме в 20:40 и ни казват съжаляваме, представлението започна, елате следващата сряда. То, аз съм си виновен, че чета много и разсъждавам прекалено. Но не е и като те да са се постарали да не ме подведат.

И за капак чаках 30 минути скапания рейс. Как в 21:10 автобус номер 94 ще е през половин час, това е абсолютен връх на тъпотията. Момент, има и още. То всъщност един 94 замина за гараж, вместо да направи обратен курс (чаках на спирката до СУ). Аз за 20 минути пеша стигнах от нас до Одеон (за да не закъснея за срещата) и така да се развие вечерта. Както казва Гари Олдман:
I... am... very... DISAPPOINTED!

1 comment:

Anonymous said...

Ако понякога ти натеже
от чужди неволи от чужди лъжи
ти не унивай, ти не тъжи
тихичко просто наум си кажи:

"Светът е хубав, светът е чудесен,
светът има нужда от моята песен" /2